Vi blir gradvis forgiftet av radioaktivitet og forurenses ihjel. Det hender Terje bare setter seg ned og skriver en tekst etter en idé han har fått på egen hånd. På det tidspunktet hadde de ikke opptrådt sammen siden gjenforenings-turneen i 2003. På den tiden jobbet han som inspisient og musiker på Riksteatret. I den anledning ble det spilt inn en serie som ble vist i programmet, kalt "Podeprovinsen". Hun var en godt voksen kvinne som elsket å slå på trommer, til stor irritasjon for nabo og leieboer Momsen (Magne Bruteig). Mens Tramteatrets låter tidligere stort sett var skrevet av Arne Garvang (musikk) og Terje Nordby (tekster var Anders Rogg mye mer aktiv på låtskriversiden denne gangen, der han var med og skrev alle 12 låtene på plata. September slår de en strek over et par brutte ekteskap, stikker ut i permisjon fra lønnet arbeid, rømmer fra barn og barnebarn og kaster seg om bord i en buss." Tramteatret i 2003 I Oslo ble Tramtreatret møtt av et publikumsbrøl, hvorpå Arne Garvang kvitterte. Her konkluderte de med at det var en morsom forestilling, men at den likevel til tider ble for langdryg og kjedelig : "Særlig i annen avdeling blir handlingen altfor uttværet og til tider direkte banal, og har da også lite med hovedtemaet å bestille. Tramteatret opptrådte her som Pelle Parafins Bøljeband. Også samleplata "25 beste" fra 2001 ble gitt ut i 2003, ettersom distributøren av plata gikk konkurs på den tiden de skulle lansere den. Mars 2002 "B-by var en serie om narkobruk, som vi var veldig fornøyde med, selv om vi ikke var i nærheten av å vise noe som minnet om narkobruk." Tramteatret introduserte narkotikaproblematikken for barn og ungdom, med sin egen vri. Desember 1982 "Ingen av de andre skuespillerne (som de møtte i Finland) likte oss. Mange år senere kunne forfatterne Trond Bergh og Knut Einar Eriksen avsløre at det var POT som hadde snusket til seg de personlige eiendelene.

Hvor fort utvikler livmorhalskreftg samleiestillinger video

Avgjørende ble allikevel den kontaken vi fikk med folk vi snakket med. Den andre var at skuespil ler Peter Lindbæk ha dde klart å taue den fryktede kritiker Erik Pierstorff inn på Chateau Neuf for å se den ene forestillingen vi hadde planlagt å spille. Det sier seg selv at oljestoff i dag er høyaktuelt - det ville det også vært uten Bravo-ulykken på Ekofisk-feltet. Øgrim gjorde et poeng av at 5 av Oslos befolkning hadde sett Tramteatret opptre, og lurte på hvor mange som hadde vært i kirken og hørt Guds ord i samme tidsrom. I en episode har vi til og med et svært, svulstig musical-nummer." "Hemmelighetene i B-by" var lagt opp som en kriminalserie, med gode og onde makter som bor i B-By - en småby et sted i Norge. På scenen har vi 12 personer hvorav fire musikere. I januar 1982 hadde stykket passert.000 besøkende, noe som var personlig rekord for Tramteatret. Etter intervjuet ble jeg sendt ut i hagen. For å skaffe inntekter måtte medlemmene av Tramteatret ta seg arbeid annet sted 2-3 dager i uken, mens resten av tiden gikk med til å øve på kommende revyer og reise ut for å opptre. John Nyutstumo fikk sjansen til å opptre som Ronny igjen, da han deltok på Kulturfestivalen i Ullensaker kommune i september 1986. September 1985 "Betyr dette at ryktene om at Tramteatret sprekker er sanne?" Arne Garvang: "Nei, det betyr det motsatte. De henvendte seg derfor til Harry Hagen (Per Kjeve som i tillegg til å eie Randi og Ronnys restaurant også var eier av plateselskapet Hagen records. Terje Nordby: "Det ville ikke bli som det en gang var." Terje Nordby i 2011 I anledning radiodokumentaren ble det spilt inn en helt ny Tramteatret lå, kalt "Så lenge verden består". Hvorfor har så mye av kirkens historie blitt fortidd? Kine Hellebust sammen med Leif Juster.

"Back T o T he 80's", "Bomber og brylkrem", og "Slåss mot rasismen". Ris for deres manglende evne til å skjære bort daukjøtt og dermed oppnå en strammere og skarpere forestilling. Fra Tramteatret var det bare søskenparet Anne og John Nyutstumo som var med, der de hadde rollene som hjelpeløse parkeringsvakter. Våren 1990 ble TV-serien "Pelle Parafin og automatspøkelsene" sendt i reprise på NRK TV, i ungdomsprogrammet 'Midt i Smørøyet'. Et av høydepunktene i revyen "Back to the 80's - eller hvordan jeg lærte å like min framtid" var en ellevil parodi på et Stortingsmøte. Mariann er såpass lite at de har tid til å gi hver utgivelse spesiell oppmerksomhet." Reklameplakat for albumet "B-By livet går sin gang". I 1984 fikk Tramteatet inn noen ekstra kroner da TV-serien "Serum Serum" ble sendt pånytt på NRK. To er i administrasjon, en er tekniker, en er forfatter, en skriver musikk, en er instruktør, dertil bandet og skuespillerne." I tillegg til de kjente medlemmene bestod Tramteatret av (lys)teknikeren Petter Steen, mens administrasjonen ble utgjort av Anita Aubert og Torill Aakenes (økonomi). Nypremiére på stykket hadde vi i Trondheim. Og i starten ble hun satt til å vaske øvingslokalet og ta telefoner. Og den store salen, anspent lyttende, ble snart forløst i latter. September 1981 "At vi har fått være i en bygård på Tøyen skyldes at vi har det svart på hvitt at vi har vært en berikelse for miljøet." Fra øvingene Tramteatret gjorde på Tøyen, i forkant av stykket "Hvem er redd for frøken Lunde?". November var Tramteatret i studio på Marienlyst for å gjøre opptak av deler av "Drømmen om Elin for visning på 'Lørdagssirkus' på NRK TV dagen etter.