Jeg vil nevne partiet mellom meg og Mads i runde 3 av Vårsjakken. Ole Jakob elsker lynsjakkens gleder og særlig blant venner på kafè Bodega på Universitetet. En ting jeg savner fra Deila er bevis på at han vet hva som møter oss i hver enkelt kamp. Fram til nå har jeg vel ikke gjort det store arbeidet i Tromsø enda. Har drevet med mye organisatorisk arbeid for linjeforeninger oppgjennom studietida. Alt var korrekt, men jeg gikk etterpå med en ekkel følelse hele dagen. Jeg husker veldig godt da jeg hadde et høydramatisk lynsjakkparti i Velkomstlyn i september høsten 2014 mot Monika Machlik. Jeg vant partiet til slutt, og innkasserte en ny turneringsseier i lynsjakk. Jeg møtte GM Mihajlo Stojanovic (2587) under Vintersjakken i Trondheim i 2012. (2007-2010 spilte jeg enormt mye sjakk, reiste land og strand rundt. Er nok ikke ett feilfritt parti, men ett godt angrepsparti.

Thai escorte oslo elin tvedt naken

Nesten mest på meg sjæl som trudde vi hadde gjort fremskritt. Foto: Anniken Vestby, hvem er den beste spilleren du har møtt og når skjedde dette? Var alltid nydelig vær med midnattssol og god stemning blant deltakere fra verden rundt. Å møte så mange forskjellige mennesker fra rundt om i verden har helt hatt en positiv påvirkning på meg. Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Har du en sjakkdrøm du fortsatt bærer på noe du ønsker å oppnå innen sjakken? Ungdom som har gjennomført øvrige kurs, bistår nå som trener eller fungerer som mentor for de yngre. Men så snart vi møter en godt forberedt motstander blir vi fullstendig avkledd! For å si det sånn så ble det mer sjakk enn skole og det viste seg på karakterene. Jeg husker veldig godt at Torben ga meg noen sjakkbøker med bare taktikkoppgaver, og han rev alltid ut løsningsforslaget fra bøkene. Plass under Tromsø Vårhurtigsjakk 2013,. Noen sier at det er et spill uten flaks, men her kan spillet snu fort. Jeg har ingen forhold til de gamle mesterne, og driver ikke med å lese verken sjakklitteratur eller gjennom partier.

starten. Vi er ikke de eneste som kommer til å tape i nord. Jeg ble for fullt bitt av sjakkbasillen, og på ett halvår spratt jeg fra 8 i norsk rating. Noe jeg i ettertid har angret veldig. Ellers har jeg jobbet tett med min far da han var leder for tsfu i perioden. Det hele startet høsten 2006. Etter ett helt parti kan du ha gjennomgått et spekter av følelser, noen ganger svever du i skyene, andre ganger er du helt nede i kjelleren og syns alt er bare dritt. Dette husker nok min far best. Hva er ditt aller beste sjakkminne? Geir Bakke i prematch-intervjuene ofte nevner helt konkrete spillere his motstander, hva de er gode på, hvor de truer eget lag og hva de må gjøre for å stoppe det. Jeg var en ekstremt dårlig taper på denne tida, noen ganger trakk jeg meg fra halvspilte turneringer dersom jeg var misfornøyd med spillet mitt. Det var få sekunder igjen på klokka for oss begge, og vi var i ett tårnsluttspill. Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse.


Bergen thai massasje free hentai video


Alltid en fin avkobling etter en lang studiedag. Det sosiale med sjakk har betydd veldig mye for meg. Kan du fortelle litt om når, hvordan og hvorfor du begynte å spille sjakk? Er nok fra han jeg har angrepsjakken og spillestilen min. Det er ut som om vi er førstereis i eliteserien. Jeg har mange interesser og utenfor sjakken lever jeg et ganske så hektisk liv. Ole Jakob Hegelund er nyvalgt leder i tsku og er i intervju denne lørdagen. I tsku ser vi ett generasjonsskifte. A" Site "Tromsø" Date "2017.04.27" Round "3" White "Ole Jakob Hegelund" Black "Mads Vestby-Ellingsen" Result "1-0" WhiteElo "1786" BlackElo "2193" PlyCount "81". For en ting er sikkert, jeg skulle ikke tape! Jeg hadde allerede betalt og var på vei. Men om jeg passerer 2200 kjøper jeg lett CM-tittelen, selv om Håvard mener noe annet. Så bruker vi nesten 3 minutter og masse krefter andre date tips thai massasje haugesund før vi får kjenne på den igjen. Nei, ikke som jeg kommer. Samtlige partier vi har møttes i langsjakk har endt i remiser, så han frykter nok å møte meg Håvard og Hegelund er som sjakkens knoll og tott gode venner utenfor brettet, men Foto: Anniken Vestby 2016 Hva er ditt forhold til klassikerne, de gamle mestre. Det var på den tiden da sjakklubben holdt til i det gamle Mackbygget. Ole Jakob Hegelund på plass sammen med Boris Spasskij under Gibraltar 2010 Foto: Sjur Agdestein Følger du med på Magnus sine bravader og hvordan gjør du i så fall det? Ja, om jeg noen gang kommer til å oppnå dette i dette livet, vil tiden vise. Ole Jakob Hegelund under en av sine aller første sjakkøyeblikk. I tidsnøden med 20 sekunder igjen presterer jeg å slenge tårnet mitt av brettet slik at den havnet på gulvet 3 meter bortenfor bordet vårt! Jeg har alltid trivdes i sjakkmiljøet helt siden jeg startet som ungdom, selv om jeg ofte var den yngste på klubbkveldene. Om det er noen norske sendinger ser jeg på dem, eller så ser jeg på den offisielle sendingen mens jeg har brettet oppe. Det er rett og slett helt elendig fotball vi ble vitne til i går! I dag er jeg skuffa og sur.Bondage store damer som tisser

Dette er noe jeg savnet i Trondheim, så jeg vil nok forbli medlem i Tromsø i lang tid. Den største forskjellen fra Trondheim, var at selv mesterspillere i Tromsø er aktive i klubben både når det gjaldt dugnader, treninger, turneringsspill eller hva det enn måtte være. Hvor mye har vi egentlog utviklet oss? Begge trodde faktisk det var en soleklar remisstilling, men der fikk vi en leksjon av de aller fleste i analyserommet på Scandic Hotell. Ole Jakob hadde et god smil da han ble. Det meste av arbeidet mitt har vært mitt virke som trener gjennom flere år for barn og ungdom i Trøndelag. Jeg sier ikke exit noen som helst enda. Den trivelige trønderen har ikke det helt store forholdet til sjakkhistorie, men desto større forhold til det å spille selv og da gjerne på Kafé Bodega på Universitetet. 3 i klasse 1 i NNM 2018  her sammen med Kristian og Per Fredrik Foto: Anniken Vestby Har du hatt, eller har du, et treningsopplegg du kan fortelle litt om?